Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-05@10:42:24 GMT

مشارکت در قتل قره‌چای

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۱۶۷۳۵

مشارکت در قتل قره‌چای

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، عزت‌اله آمره‌ای اظهار کرد: در شرایط ک‌ آبی و کاهش میزان نزولات آسمانی کشاورزان با بهره‌برداری مناسب از این نعمت الهی و عدم برداشت بی‌رویه از منابع آبی زیرزمین تا حدودی از فشارهای غیرمتعارف حاکم بر منابع آب زیرزمینی کاسته و از این طریق مدیریت صحیح در منابع و مصارف را اعمال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اینکه حوضه آبریز رودخانه قره‌چای در حوزه استان مرکزی از ارتفاعات شهرستان شازند آغاز و به سد الغدیر ساوه ختم می‌شود، اظهار کرد: حدود ۴۳ درصد از طول رودخانه قره‌چای در حوزه جغرافیایی استان مرکزی قرار دارد.

آمره‌ای افزود: وضعیت رودخانه قره‌چای مانند سایر رودخانه‌های کشور است و جریان آبی موثر و خاصی در آن وجود ندارد. امیدواریم با آغاز بارندگی‌ها شاهد روان شدن آب و سیلاب احتمالی در این رودخانه باشیم. تنها آبی که در این رودخانه جریان دارد مربوط به سرشاخه‌هاست که کشاورزان دارای حق‌آبه از این رودخانه از آن بهره‌برداری می‌کنند و وضعیت آبی حوزه میانی این رودخانه تابع میزان بارش‌هاست.

وی گفت: هم‌اکنون میزان دبی ورودی به سدالغدیر ساوه متاثر از کاهش بارندگی‌ها بسیار ناچیز بوده و به ۱.۲۰ مترمکعب رسیده است که از رودخانه قره‌چای تغذیه می‌کند. در حال حاضر حجم آب ذخیره شده در دریاچه سد ۲۷۷ میلیون متر مکعبی الغدیر ساوه ۱۰۹ میلیون مترمکعب بوده و ۳۹ درصد مخزن سد پر آب است.

آمره‌ای تصریح کرد: رودخانه قره‌چای دارای یک دبی پایه است و تا حدودی جوابگوی اکوسیستم و حیات زیست محیطی منطقه بوده، اما این میزان دبی نمی‌تواند منجر به ذخیره سازی مطلوب دریاچه سدالغدیر ساوه شود.

وی افزود: در حال حاضر منابع آبی رودخانه قره‌چای نسبت به سال قبل تا حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است و دبی ورودی به سد الغدیر نیز به نصف و به ۱.۲۰ مترمکعب رسیده در حالی که در سال قبل و در همین زمان سه متر مکعب میزان دبی ورودی به این سد استان بوده است.

مدیر عامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای مرکزی در خصوص وضعیت رودخانه قمرود در حوزه استحفاظی جنوب استان مرکزی نیز گفت: وضعیت این رودخانه نیز مشابه رودخانه‌های سایر نقاط کشور است و به محض بارش نزولات آسمانی شاهد جاری شدن آب در آن خواهیم بود.

آمره‌ای با بیان اینکه رودخانه مزلقان که در حوضه آبریز شهرستان ساوه قرار دارد افزود: طول حوضه آبریز این رودخانه ۱۳۰ کیلومتر و مساحت آن در حدود ۲۲۰۰ کیلو متر مربع است و هم‌اکنون دارای یک دبی پایه است که کشاورزان منطقه از مزایای این رودخانه دائمی استفاده می‌کنند.

وی تصریح کرد: عملکرد هیدرولیکی در کنار ساختار هیدروژئولوژیکی رودخانه مزلقان در ورودی دشت ساوه نقش بسیار موثری در تغذیه آب‌های زیرزمینی دشت مرکزی ساوه داشته و مهم اینست که حوضه آبریز آن کاملا در حوزه سیاسی این شهرستان قرار دارد.

کد خبر 636269 برچسب‌ها استان مرکزی آب رودخانه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان مرکزی آب رودخانه رودخانه قره چای استان مرکزی حوضه آبریز آمره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۶۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم

دعلیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت‌آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته‌ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال‌ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل‌ها خاک ریخته بودند و می‌خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی‌کردند، بتوان این پروژه‌ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه‌کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه‌های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه‌ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن‌ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن‌بست» حمل‌ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به‌زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل‌ونقل بار و مسافر برخوردار می‌شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ‌راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می‌شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ‌راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی‌دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری‌های فرهنگی و تفریحی بدل می‌کند.

او اضافه کرد: آن‌طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه‌های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق‌العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می‌دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه‌ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

نسبت به معتادان شهر بی تفاوت نیستیم

زاکانی به طرح ساماندهی معتادان متجاهر هم اشاره کرد و گفت: در روددره فرحزاد، شوش، هرندی و برخی مناطق دیگر، عده‌ای با شرایط بدی در حال زندگی بودند. بعضی‌ها در دوره قبل معتقد بودند نباید کاری به معتادان متجاهر داشت و این نوعی زیست شهری است. ما اما نسبت به این آسیب اجتماعی بی تفاوت نبودیم. امروز هیچ محل تجمعی برای معتادان متجاهر در تهران باقی نمانده است. ممکن است چند معتاد متجاهر گوشه‌ای از شهر رها شده باشند؛ که ما به دنبال ساماندهی همه آنها هستیم. با همکاری دولت و شهرداری یک کار مشترک در زمینه آسیب‌های اجتماعی شروع شده است.

کد خبر 848994 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهردارى تهران شهردار بزرگراه اعتیاد - معتاد

دیگر خبرها

  • حاکمیت ناپایداری‌های جوی تا اواخر هفته در اردبیل
  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • برگزاری آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • برگزاری دوره آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • عزت و اقتدار یک کشور در گرو هدایت صحیح نوجوانان وجوانان است
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم